Лауреатка стала мамою

Лауреатка стала мамою

Нинішній рік став для Наталі Портман урожайним в усіх сенсах. Наприкінці зими їй присудили найвищу кінонагороду — «Оскар» за головну роль у фільмі «Чорний лебідь», також Наталі стала лауреаткою премій «Золотий глобус» і BAFTA. А позавчора акторка стала мамою — народила первістка, міцного, здорового хлопчика. Сталося це через п’ять днів після святкування 30–річчя Портман.

Хто у світі найдрібніший

Хто у світі найдрібніший

18–річний непалець Хагендра Тапа Магар, який чотири роки добивався звання найнижчої людини у світі, тішився визнанням недовго. До 14 жовтня минулого року 67–сантиметрового на зріст хлопця не вносили до Книги рекордів Гіннесса, оскільки він був неповнолітнім. А днями 18–річчя відзначив уже наступник Хагендри — філіппінець Джунрі Балуїнг. Саме він тепер офіційно — найнижча людина на планеті.

У буфет із Баффетом

У буфет із Баффетом

Нашим «крутеликам» такі дорогі посиденьки в ресторані і не снилися. Як повідомляє сайт CNN Money, запрошення на традиційний щорічний обід зі знаменитим мільярдером Уорреном Баффетом продали з аукціону за 2 626 411 доларів. Це рекордна ціна для такого заходу, що влаштовується з 2000 року.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Фітнес–центр. Немолодий банкір намагається зганяти вагу під керівництвом персонального тренера. До зали заходить запаморочлива блондинка. Банкір, оглядаючи довгий ряд тренажерів, запитує тренера:

— Том, якою з цих машин мені краще скористатися, щоб привернути її увагу?

— Я б рекомендував банкомат у холі, сер.

Всі статті рубрики