Дитина «ікс»

03.06.2011
Дитина  «ікс»

Шанувальникам кіноепопеї «Люди Ікс» цікаво було б дізнатися, як усе починалося — чому професор Чарльз Ксав’єр вирішив заснувати школу для підлітків–мутантів, як посварився зі своїм лютим ворогом Магнето тощо. Відучора така можливість з’явилася: в український прокат вийшов пріквел історії, фільм «Люди Ікс: Перший клас». Дія стрічки відбувається 1962 року, коли ще молоді Ксав’єр та Ерік Леншерр (майбутній Магнето) товаришують і разом відстоюють інтереси мутантів.

Кінокомпанія «ХХ сторіччя Фокс» розраховує зібрати за черговий «коміксний» бойовик непогані гроші. А режисерові блокбастера Меттью Вону напередодні прем’єри неабияк зіпсували настрій: у пресі з’явилися чутки, що 33–річна актриса Дженьюарі Джонс, яка знімалася в «Людяк Ікс» у ролі Емми Фрост, вагітна від Меттью. Зрозуміло, що його дружина, німецька топ–модель Клаудія Шиффер, яка минулого року народила Вонові третю дитину, цій новині зовсім не зраділа. Але й не повірила, бо перша виступила з категоричним запереченням.

Що ж до майбутньої матері, яка найбільше прославилася роллю в популярному американському телесеріалі «Безумці» (Mad Men), то вона ім’я майбутнього батька тримає в секреті. У січні Дженьюарі розійшлася з бойфрендом, актором Джейсоном Судейкісом. Тож коли на початку травня вона оголосила, що чекає дитину, папараці з ніг збилися, намагаючись «засікти» її на романтичному побаченні з якимсь чоловіком. А коли не вдалося, припустили, що актриса закрутила роман із кимось зі знімальної групи. І, мовляв, стосунки з Воном у них були аж надто теплі, як для звичайних колег...