Розкрилася й пахне

31.05.2011
Розкрилася й пахне

Коли 2001 року Холлі Беррі отримувала премію Американської кіноакадемії за головну жіночу роль у фільмі «Бал монстрів», то від щастя затягнула свою «вдячну» промову ледве не на півгодини. Відтоді в житті актриси відбулося багато змін — вона стала мамою, розійшлася з батьком своєї дитини, зіграла чимало нових ролей і навіть отримала «антиоскара» — «Золоту малину». Усе це 44–річну кінозірку так загартувало, що вона навчилася стримувати емоції й говорити лаконічно. Тож отримуючи нового «Оскара», не пустила й сльозинки. Хоча, можливо, це лише тому, що до кіно нинішня відзнака Холлі відношення не має — «Оскаром» парфумерного світу» називають премію FiFi, яку щороку вручають у Нью–Йорку. Роздає ці нагороди Фонд парфумерів, оцінюючи найкращі аромати та їхніх авторів.

Холлі Беррі перемогла в номінації «Запах від знаменитості». Попри те, що зараз ледве не кожна зірка прагне випустити свої парфуми, далеко не всім вдається заслужити любов споживачів, а тим паче — професіоналів. Холлі вдалося: якщо перший її аромат Halle публіка ще сприйняла з обережністю, то парфуми під назвою Reveal («Розкриття» — імовірно, це частина фрази reveal itself — «розкрий себе») розійшлися «на ура». Сподобалися вони й експертам, тож відзначили зірку «Людей Х» цілком заслужено.

«Я кілька років працювала над створенням власного запаху, змішуючи аромати в пошуках якогось унікального поєднання. Це чудова форма самовираження, і я дуже рада, що мої парфуми сподобалися жінкам в усьому світі. Сподіваюся, цей аромат допоможе їм почуватися ще красивішими і жаданішими», — скромно заявила Холлі. А головне — коротко.