Замість трави — в гречку

26.05.2011
Замість трави — в гречку

Напередодні фінального матчу Ліги чемпіонів між «Манчестер юнайтед» і «Барселоною», який відбудеться післязавтра на лондонському стадіоні «Уемблі», один із провідних гравців англійського клубу Райан Гіггз опинився в центрі сексуального скандалу. Виявляється, саме він — той футболіст прем’єр–ліги, якого викрили в позашлюбному зв’язку із зіркою реаліті–шоу «Великий брат» Імоджен Томас (до речі, теж, як і Гіггз, валлійкою). Вона місяць тому розповіла газеті «Сан» про роман із гравцем «Ман. юнайтед», не називаючи його імені. Підозри, що йдеться саме про 37–річного Гіггза, у вболівальників зародилися одразу, але футболіст через суд заборонив пресі викривати його особу. А дружину й матір двох своїх дітей запевнив, що все це брехня.

Проте шила в мішку не сховаєш, і в соціальних мережах (передусім у «Твіттері») Гіггзові стрибки в гречку обговорювало вже понад 75 тисяч користувачів. Остаточно ж маски було скинуто в понеділок, коли ім’я Райана в контексті цієї справи пролунало... в Палаті громад британського парламенту. Депутати обговорювали ефективність судових приписів на кшталт заборони називати ім’я фігуранта сексуального скандалу. І представник ліберальних демократів Джон Хенммінгс на всю Британію заявив, що це Гіггз.

Як відреагувала на цю новину дружина Райана, з якою він напередодні весело святкував перемогу «МЮ» в прем’єр–лізі, наразі не повідомляється.