Це їй не Планета мавп

26.05.2011
Це їй не Планета мавп

Коли непорозуміння із законом виникають у таких скандально відомих знаменитостей, як Ліндсей Лохан чи Періс Хілтон, це давно вже нікого не дивує. А от повідомлення про арешт тихої й сумирної на вигляд Естелли Уоррен шокувало навіть звичну до всього голлівудську тусовку. Ще б пак — спортсменка (в юності займалася синхронним плаванням і навіть була триразовою чемпіонкою Канади та бронзовою призеркою чемпіонату світу серед юніорів), скромниця, красуня — і раптом затримана через непокору поліції й керування автомобілем у нетверезому стані!

Але, виявляється, попри янгольську зовнішність, зірка фільмів «Планета мавп» та «Мисливець за головами» не така вже й тихоня. Днями 32–річна канадка сильно «під мухою» їхала на своєму авто по Лос–Анджелесу. Близько опівночі Естелла не впоралася з керуванням і в’їхала у три припарковані автомобілі. Перелякавшись, горе–водійка зібралася накивати п’ятами, та не встигла: на місце подій приїхала поліція. Побачивши, в якому стані правопорушниця, поліцейські надягли їй наручники. Уоррен, очевидно, хильнула таки чимало, бо, замість протверезіти й визнати свою провину, примудрилася сильно вдарити одного з правоохоронців. А потім, уже у відділку, намагалася втекти через чорний хід, поки конвоїри відволіклися.

Результат нічних пригод невтішний: тепер Естеллу звинувачують не лише в перебуванні за кермом напідпитку, а й у нападі на офіцера поліції та спробу втечі з–під варти. А це вже не жарти — у США за такі провини надовго потрапляли за ґрати й значно іменитіші зірки.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Британський рокер Піт Догерті, колишній бойфренд топ–моделі Кейт Мосс, найближчі півроку проведе в тюрмі. Фронтмена гурту Babyshambles звинувачують у зберіганні наркотиків. Хлопця засудили після того як 27–річна Робін Уайтхед, яка знімала про нього документальний фільм, померла від передозування героїну. Слідство встановило, що хоча в даному випадку Догерті був непричетний, він нерідко постачав загиблу іншими наркотиками, зокрема кокаїном.