Блейк і Лео

20.05.2011
Блейк і Лео

В останні дні більшу увагу публіки на Каннському кінофестивалі привертають не так фільми Ларса фон Трієра чи Терренса Маліка, не зіркові презентації, а реальна любовна мелодрама. Вона ж трикутник.

Минулого тижня голлівудський серцеїд Леонардо Ді Капріо розійшовся з ізраїльською моделлю Бар Рафаелі, з якою зустрічався, жив під одним дахом, рвав і знову сходився останні п’ять років. Тепер Лео приїхав до Канна з новою подружкою — 23–річною акторкою Блейк Лайвлі. Папараці засікли парочку, що обнімалася, на яхті та під час романтичної прогулянки біля готелю du Cap Eden Roc.

Бар Рафаелі зараз теж на кінофестивалі в Канні! Вона привернула до себе увагу, позуючи на червоній доріжці перед прем’єрою фільму «Бобер». Модель чудово виглядала і всіляко демонструвала, що байдужа до колишнього бойфренда.

Кажуть, що причиною розриву ізраїльтянки із зіркою «Титаніка» стала надмірна захопленість обох власними кар’єрами. 36–річний Леонардо досі не готовий до серйозного подружнього життя, натомість полюбляє крутити «шашні» на стороні.

Чутки про амурний зв’язок Ді Капріо з русявою співвітчизницею, що має «чорняве» ім’я й відома насамперед за серіалом «Пліткарка», з’явилися ще в листопаді минулого року. Взагалі, перше амплуа Блейк Лайвлі — модель. При цьому за роботу у «Пліткарці», яка стартувала 2007 року, дівчина встигла отримати дві премії Teen Choice Awards (як улюблена акторка підлітків). Також Блейк відзначали за фільми «Місто злодіїв» і «Джинси–талісман».