Тисячолітнє визнання

13.05.2011
Тисячолітнє визнання

Кар’єра темношкірої діви ритм–н–блюзу Бейонсе Ноулз сягнула апогею. 16 премій «Греммі», статус улюбленої співачки першої леді США Мішель Обами й кумира мільйонів меломанів в усьому світі — 29–річній співачці й актрисі є чим пишатися. А 22 травня на церемонії вручення премій журналу «Біллборд» їй презентують «Нагороду тисячоліття» — за досягнення у співочій кар’єрі та вплив на музичну індустрію.

На інші — «банальніші» — премії «Біллборда» претендують, зокрема, Ріанна (її композиції представлені у 18 номінаціях), Емінем (16 номінацій) та Леді Гага (12).

У червні Ноулз спільно з чоловіком, репером Джеєм Зі, планує випустити свій четвертий студійний альбом. Його назву поки не розголошують, але провідна композиція вже відома — це трек Run the World (Girls), який Бейонсе презентувала у вигляді сингла наприкінці квітня.

Хоча є в житті співачки й не дуже приємні моменти. Нещодавно компанія–розробник програмного забез­печення «Гейт файв» подала на неї до суду. Бейонсе звинувачують у тому, що передчасно розірвала контракт на створення комп’ютерної гри Starpower: Beyoncе, присвяченої їй самій. Збитки, завдані примхами зірки, компанія оцінює у 100 мільйонів доларів.