Амністія Ліндсі

12.05.2011
Амністія Ліндсі

ЛіЛо по дорозі на роботу в лос–анджелеський центр для бездомних жінок.

«Хух, пронесло», — подумала Ліндсей Лохан. Днями з’ясувалося, що шалапутна голлівудська зірка таки не потрапить до в’язниці. Акторка відбудеться легким переляком, громадськими роботами і річним випробувальним терміном.

Як повідомляє сайт Radaronline, адвокат ЛіЛо зустрівся зі Стефані Сотнер — суддею у справі Лохан, і вони врегулювали всі «невирішені питання». Попередній вирок — 120 днів за ґратами — замінили на домашній арешт, 480 годин громадських робіт (у лос–анджелеському центрі для бездомних жінок і в міському морзі). Плюс наступний рік Ліндсі перебуватиме під пильним наглядом правоохоронних органів і носитиме на нозі спеціальний браслет, за яким у поліції відстежуватимуть її місцезнаходження. Непоганий компроміс як для можливого тюремного ув’язнення, що світило зірці фільму «Шалена п’ятниця» за крадіжку дорогоцінного кольє та повторне порушення умов випробування.

Джерело з оточення актриси розповідає: «Ліндсі розуміє, що уникнула найгіршого. Їй, звичайно, не подобається сам факт того, що доведеться цілий рік пробути «під ковпаком». Але це краще, ніж сісти у в’язницю».

Головне — що Лохан матиме можливість працювати в кіно. Восени вона приступить до зйомок у біографічній картині про кримінальне сімействі Готті.

А наразі ЛіЛо вже сумлінно працює у центрі для бездомних жінок. Співробітники центру були приємно здивовані догідливістю скандальної акторки. За свідченнями очевидців, Лохан у перший день виправних соціальних робіт поводилася просто і скромно, багато розмовляла з мешканками притулку, була зворушена спілкуванням з їхніми дітьми.