«Бебі» для Бейбі

12.05.2011
«Бебі» для Бейбі

У зіркових лавах минулий тиждень ознаменувався черговим бебі–бумом. Шостого травня вдруге стала мамою колишня учасниця гурту «Спайс гьорлз» Емма Бантон, котру шанувальники таланту досі знають як Бейбі Спайс. 35–річна співачка, яка зараз, як і решта «перчинок», займається сольною кар’єрою, народила сина. І щойно змогла — одразу повідомила радісну новину у «Твіттері».

«Наш прекрасний син Тейт з’явився на світ цілим і неушкодженим! Ми всі щасливі й у захваті. Дякую і люблю вас усіх! Я на сьомому небі від щастя» — написала Бантон у своєму мікроблозі. А наступного дня додала: «Ранок. Безперервно усміхаюся!»

Емма Бантон та її наречений, 31–річний музикант і актор Джейд Джонс, разом уже 11 років, виховують трирічного сина Бо. Але тільки кілька місяців тому Джейд офіційно зробив коханій пропозицію руки і серця. Він освідчився Еммі на день її народження, 21 січня, про що співачка повідомила в ефірі британського шоу «Танці на льоду», де була ведучою. Проте побратися парочка вирішила вже після народження другого сина.

Нагадаємо, невдовзі вчетверте стати мамою — цього разу нібито довгоочікуваної дівчинки — має і «Стильна Перчинка» Вікторія Бекхем.

А 5 травня народила ще одна зірка, 34–річна актриса Алісія Сільверстоун. Сина, який став первістком і для неї, і для її чоловіка Крістофера Джарекі, Алісія назвала оригінальним іменем — Беар Блю (Ведмедик Блю).

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Британська актриса Келлі Брук не змогла виносити дитину від регбіста Тома Еванса. Як повідомляє журнал «Піпл», у 31–річної актриси сталися передчасні пологи — маля народилося мертвим.