Дівчина–киянка, звуть її Наталка

11.05.2011
Дівчина–киянка, звуть її Наталка

Переможниця багатьох конкурсів краси, двічі володарка титулу «Міс Німеччина» (2003 і 2009 років) Алессандра Алорес — насправді родом з України. Народилася майбутня модель у Києві, а до Німеччини переїхала разом із батьками, коли їй було вісім років. За словами Саші, її батько–бізнесмен вирішив вивезти родину за кордон після того, як дочку погрожували викрасти. Попри те, що дівчинка потрапила у ФРН зовсім дитиною, про своє українське коріння вона не забуває. «Чи знають там, що я родом з України? Звісно, всі знають. Я насправді цим дуже пишаюся! Але зараз у моєму характері вже багато німецьких рис», — зізнається Алорес.

До речі, справжнє ім’я Алессандри — Наталія Олександра Водянникова. «Коли я стала «Міс Баварія», всі почали перекручувати й називати мене Наталією Водяновою. Мені це, звісно, не подобалося, тому я вирішила зробити друге ім’я першим, — розповідає 26–річна красуня. — Але коли 2003 року вперше вигра­ла конкурс «Міс Німеччина», плутанина тривала — німці постійно робили помилки в моєму прізвищі. Тому я вирішила взяти псевдонім. У роду мого тата були італійці, його діда звали Алоресо. Скоротивши одну літеру, я обрала собі нове прізвище».

Окрім численних конкурсів краси (серед її титулів також «Топ–модель Всесвіт–2007», «Міс інтерконтиненталь» тощо), Алессандра бере активну участь у благодійних проектах і час від часу знімається в боллівудських (індійських) фільмах. А однією з найзаповітніших мрій дівчини, яка вже досить давно мешкає в американському Маямі, є пробитися в Голлівуд.

Марина ОЛІЙНИК