Любов із «зоопарку»

06.05.2011
Любов із «зоопарку»

Чутки про роман 26–річної голлівудської зірки Скарлетт Йоханссон із 50–річним колегою по акторському цеху Шоном Пенном, у які спершу мало хто вірив, виявилися чистісінькою правдою. Закохані вже не приховують своїх стосунків — Скарлетт перевозить до Шона свої речі. Більшість часу вони проводять під одним дахом, то який сенс жити нарізно? Тим паче що дорослі діти Пенна (дочці Дайлан — 20, синові Хопперу — 18 років) нову татову любов схвалили і ставляться до Скарлетт із симпатією.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Йоханссон розлучилася з чоловіком, канадським актором Райаном Рейнольдсом — любов минула нібито через розбіжність робочих графіків, яка заважала їм часто бачитися. Пенн також офіційно звільнився від шлюбних пут у 2010–му — в січні. Хоча з дружиною, зіркою «Форреста Гампа» Робін Райт, на той час не жив разом уже з півроку. У Шона взагалі важкий характер, у чому мала нагоду переконатися ще його перша дружина Мадонна: якось Пенн її так віддубасив, а згодом потрапив за ґрати за побиття журналiста.

Зі Скарлетт Шон познайомився на знімальному майданчику фільму «Ми купили зоопарк», у якому зараз знімається актриса. Її партнером по стрічці є Метт Деймон, а Пенн зазирнув на зйомки нібито «суто з цікавості». І таки знайшов, чим зацікавитися. Днями вони з Йоханссон (яка, до речі, після змін в особистому житті перефарбувалася в рудий колір) на очах у всього американського бомонду цілувалися й обнімалися під час щорічного обіду Асоціації кореспондентів Білого дому. Наступного дня новина про їхній роман на сторінках преси затьмарила навіть виступ на тому самому обіді президента США Барака Обами.