Створені одне для одного

05.05.2011
Створені одне для одного

Третю річницю весілля співачка Мерайя Кері та її чоловік, актор Нік Кеннон, відзначили... в пологовому відділенні. Свято виявилося подвійним: 30 квітня поп–діва народила довгоочікуваних двійнят. Причому спершу Мерайя була переконана, що перейми хибні, тому попросила чоловіка відвезти її до лікарні «просто на всяк випадок».

Утім малята таки вирішили зробити батькам подарунок і «запросилися назовні» по–серйозному. Шляхом кесаревого розтину на світ з’явилася спершу дівчинка вагою 2,4 кг, а потім хлопчик — 2,5 кг.

Поки дружині робили операцію, молодий тато чекав у передпокої. А щойно лікарі дозволили, зайшов до Мерайї й увімкнув її знамениту композицію We Belong Together («Ми створені одне для одного»).

Як саме назвали малят, речники подружжя наразі не повідомляють, але сам Кеннон запевнив, що імена будуть «хоч і унікальними, але не ексцентричними».

І для 41–річної Кері, і для 30–річного Кеннона це перший батьківський досвід. Співачка давно мріяла стати мамою, але тривалий час усі спроби завагітніти були марними. А коли невдовзі після весілля з Ніком нарешті вдалося, у Мерайї стався викидень. Тому нинішню вагітність вона тримала в таємниці, поки могла, щоб не наврочити.