Рай у Мурманську

22.04.2011
Рай у Мурманську

Знаменитій індійській красуні Айшварії Рай незабаром доведеться трохи померзнути. Наступного тижня володарка титулу «Міс світу–1994» перебирається в Росію, причому не куди–небудь, а в північний Мурманськ. На її щастя, не назавжди — тільки на період зйомок у спільному російсько–індійському фільмі «Гравці». Адже 37–річна Айшварія — не лише королева краси та модель, а й відома актриса як індійського Боллівуду, так і американського Голлівуду.

За сценарієм, дія фільму розгортається в Сибіру. Частину епізодів знімуть на Кольському півострові і, зокрема, на залізничній станції Пяйве, де кіношні бандити грабуватимуть поїзд із золотом. Після Мурманська знімальна група вирушить до Петербурга, а далі — ще в кілька регіонів Росії, які припали до душі індійським продюсерам фільму.

Перша «порція» індусів — близько 50 представників технічного персоналу та кілька осіб із режисерської групи — вже прибула до Мурманська. Серед них і головний продюсер «Гравців», «принц» Боллівуду (так його назвали за те, що він є сином популярного індійського кіноактора Амітабха Баччана) Абішек Баччан. Окрім усього іншого, він іще й чоловік Айшварії Рай, тому хоче особисто подбати про те, щоб його дружина залишилася всім задоволена. Усі «кіношники» мешкатимуть у готелі «Парк інн полярні зорі», персонал якого підготував для знаменитого подружжя Баччан—Рай найкращий номер.