Закричати вчетверте

13.04.2011
Закричати вчетверте

На 15 квітня запланована світова прем’єра фільму жахів «Крик–4» — наступної частини популярної трилогії «Крик», започаткованої 1996 року. Здавалося, режисер Уес Крейвен, як і обіцяв, обійдеться трьома серіями. Однак на підході — продовження. Знавці кажуть, що четвертий фільм започатковує... нову трилогію.

З огляду на потребу в рекламі вже й не знаєш, як ставитися до новини з життя головної зірки «Крику» — 37–річної канадки Нів Кемпбелл. А новина полягає в тому, що Нів після трьох років шлюбу з Джоном Лайтом таємно подала на розлучення.

Документи Кемпбелл занесла до суду ще п’ять місяців тому, пише сайт The Showbiz Spy. Причиною вона називає «нездоланні розбіжності» — традиційну мотивацію для голлівудських зірок.

Як повідомляє інше джерело, наближене до пари, Кемпбелл і Лайт залишаються «дуже близькими друзями», і «їхнє розставання відбулося на короткій нозі».

Для канадської акторки це вже другий шлюбний розрив. У 1998–му Нів розійшлася з Джеффом Колтом так само після трьох років подружнього життя.

Щодо «Крику–4», який саме піарять рекламники, то в ньому Кемпбелл, ясна річ, виконує роль Сідні Прескотт. У роковини вже знаменитої різанини жінка повернулася в рідне місто, але в найменш підходящий момент підняла телефонну слухавку. Згідно з правилами нових часів, тепер жертвою маніяка може стати кожен...

Крім Кортні Кокс, Гейл Везерс та Девіда Аркетта, компанію Нів Кемпбелл на знімальному майданчику склала ще й подружка боксера Володимира Кличка Хейден Пене­тьєррі.