Синиця в руці — «бронза» навпіл

Синиця в руці — «бронза» навпіл

Про те, що титулованим Ігорю Коробчинському та Олександру Берешу, які останніми з українців досягали міжнародних медальних вершин у гімнастичному багатоборстві, росте гідна зміна, стало відомо у 2006 році, коли Микола Куксенков виграв абсолютну першість на юніорському чемпіонаті Європи. Щоправда, після тієї перемоги в кар’єрі гімнаста намітився спад — через травму кисті та тривалий курс реабілітації. Проте після Універсіади 2009 року Коля повернувся у стрій, і результат не змусив довго чекати. Минулого року на світовій першості Куксенкову–молодшому не вистачило до п’єдесталу в багатоборстві якихось 0,033 бала. А вже на цьогорічному єврофорумі, який днями закінчився в Берліні, медаль не вислизнула з його рук.

Старт без жартів

Старт без жартів

Новина про те, що 1 квітня нарешті почнуться змагання в багатостраждальній жіночій суперлізі, не виявилася розіграшем. Краще пізно, ніж ніколи, вирішили керівники ліги, які нарешті отримали обіцяні спонсорами кошти, і жінки таки відкрили сезон у головному вітчизняному дивізіоні.

Боротьба закінчилася, боротьба починається

Боротьба закінчилася, боротьба починається

У ніч на понеділок завершився піврічний марафон у найсильнішій хокейній лізі планети. За підсумками 82 турів регулярного чемпіонату визначилися 16 щасливчиків–учасників «плей–оф» НХЛ. Кубок Президента — найкращій команді основної частини турніру — отримали «Ванкувер кенакс».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики