Джентльмени знову обирають білявок

12.04.2011
Джентльмени знову обирають білявок

22–річна білявка Катріна Боуден, здавалося б, нічим особливим серед сонму голлівудських зірочок не вирізняється. Однак саме її читачі журналу Esquire цього року назвали «найсексуальнішою з нині живих жінок світу».

Катріна відома передусім за роллю в комедійному телесеріалі «Студія 30» (в оригіналі — 30 Rocks), а також «засвітилася» у фільмах «Закон і порядок», «Ясновидець», «Секс–драйв» тощо.

Голосування на сайті Esquire.com відбувалося у чотирьох номінаціях. Переможницями стали Бруклін Декер («мода»), Ерін Ендрюс («музика і спорт»), Меган Фокс («кіно») та Катріна Боуден («телебачення»). І вже з «фіналісток» було обрано єдину «най–найсексуальнішу».

Катріна не приховує свого задоволення тим фактом, що випередила навіть таку визнану красуню, як Меган Фокс. А оглядачі, коментуючи результати голосування, зазначають: схоже, на зміну гарячим брюнеткам у моду знову входять тендітні блондинки. Та до всього ще й цнотливі: Боуден наголошує, що завжди була дуже суворою до залицяльників, які так і крутилися довкола неї. Ще б пак, адже в модельний бізнес Катріна прийшла ще 14–річною, й відтоді завжди в центрі чоловічої уваги. «Але я пройшла сувору школу — навчалася в гімназії для дівчаток, де були дуже строгі правила», — розповіла в інтерв’ю Esquire «найсексуальніша з нині живих».