Не Кучмою єдиним...

30.03.2011

Сьогодні екс–Президент Леонід Кучма має вчергове прийти на допит до слідчого Главку Генпрокуратури. З’явитися на Борисоглібській має і його колишній охоронець Микола Мельниченко, адже на цей день уже втретє призначено очну ставку колишнього майора з екс–Президентом, від якої Леоніду Даниловичу вдавалося ухилятися протягом тижня.

Водночас на допити викликають й інших фігурантів «плівок Мельниченка». За даними джерел тижневика «Дзеркало тижня. Україна», у рамках розслідування справи щодо Кучми слідчі ГПУ бажають допитати ще й екс–главу СБУ Леоніда Деркача, екс–главу адміністрації Президента Віктора Медведчука та екс–секретаря РНБО Євгена Марчука.

Цікаво, що слід­ство наразі нібито не схиляється до версії, що саме Кучма замовив убити журналіста Гонгадзе. За словами представника інтересів Мирослави Гонгадзе у суді Валентини Теличенко, робочою версією слідства у справі проти Леоніда Кучми є думка про те, що він доручив лише налякати Георгія Гонгадзе, а вбити журналіста зважився вже Юрій Кравченко.