Викинь яблуко і з’їж таблетку

Викинь яблуко і з’їж таблетку

Якщо ви часто (більше п’яти разів на рік) застуджуєтеся, якщо вірусна інфекція бодай раз на рік ускладнюється бронхітом, герпес «вискакує» частіше, ніж раз на два місяці, волосся дратує посіченими кінчиками, нігті часто ламаються, а в роті з’являється металевий присмак, це може свідчити про імунну дисфункцію. Постійна «молочниця», фурункульоз, біль у суглобах, загальна слабкість, підвищена втомлюваність, неприємні відчуття «дертя» в горлі також сигналізують про хиби в роботі імунної системи. І виправити їх у багатьох випадках допоможе якісний комплекс вітамінів та мікроелементів, адже нерідко причиною млявості та різних нездужань є банальний весняний авітаміноз. Головне — підходити до поповнення вітамінних запасів організму правильно.

Лазером — по носі

Лазером — по носі

Прикарпатські отоларингологи на чолі з відомим у Європі вченим, завідувачем кафедри Івано–Франківського національного медичного університету Василем Поповичем, зробили ще один крок на шляху впровадження в практику найновіших лікувальних технологій. На базі місцевого медичного центру «Медекс», де тільки–но встановили суперсучасне лазерне хірургічне обладнання, професор Попович провів успішну, за світовими стандартами, операцію в носовій порожнині. Через хвилину після лазерного втручання пацієнт, який мав хронічні проблеми з носовим диханням, відчув суттєве полегшення. А через кілька годин залишив клініку і вже наступного дня міг повернутися до роботи.

Серце, посунься!

Серце, посунься!

Унікальну не лише для Росії, а й для більшості країн світу операцію провели фахівці центру грудної хірургії при Краснодарській крайовій клінічній лікарні. Для того щоб урятувати від смерті піврічного малюка, російські ескулапи перевернули його серце та замінили пошкоджені бронхи штучним органом.

Всі статті рубрики