Хочу вчитися, але... не буду

11.03.2011
Хочу вчитися, але... не буду

Іще недавно 20–річна зірка «поттеріани» Емма Уотсон запевняла, що зовсім не прагне присвячувати все своє життя кіно та модельному бізнесу. Ба більше — готова надовго, а то й назавжди «зав’язати» з цими «розвагами» заради навчання та серйозної кар’єри. Але не минуло й року, як дівчина передумала. І тепер готова все покинути вже заради акторства.

Емма, яка прославилася в ролі Герміони Грейнджер, оголосила, що тимчасово припиняє навчання у Браунівському університеті. Відповідне повідомлення актриса опублікувала на своєму сайті, зазначивши, що «поєднувати навчання з акторською та іншою професійною діяльністю виявилося неможливим». При цьому Емма наголосила, що вчитися їй подобається «більше, ніж будь–що інше». Тому за першої ж нагоди дівчина планує повернутися в університет і отримати диплом. «Просто це займе на один–два семестри більше», — сподівається Уотсон.

Головною причиною, яка спонукала її взяти академвідпустку, зірка називає необхідність завершити роботу над останнім епізодом «поттеріани» — другою серією фільму «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії». Вихід цієї стрічки заплановано на липень.

Водночас Емма дуже затребувана в модельному бізнесі і, швидше за все, саме це спонукало її тимчасово покинути навчання. Адже з Герміоною акторка фактично розпрощалася — окрім «озвучки», від неї вже нічого не вимагається. А співпраця з буд­инками Burberry, Lancome, Chanel і справді вимагає чимало часу.