Шлюб на бігу

24.02.2011

Закохані оригінали одружуються багато де — на екзотичних островах поміж аборигенів, під водою з аквалангами, на бортах літаків, у стрибку з парашутами тощо. А пара американців — 28–річна Аманда Кіршнер та 30–річний Девід Гузман — побралися під час забігу на марафонську дистанцію.

Сталося це позавчора ввечері під час традиційного марафону в Остіні, штат Техас. Церемонію на позначці 22,5 милі провів окружний суддя, що вийшов на пенсію. Процес фіксації шлюбу та фотографування з гостями на пам’ять зайняв менш як півгодини, повідомляє видання–сайт austin360.com. Суддя–бігун також був у спортивній формі, але ще й у мантії–накидці.

За словами Кіршнер, біг завжди був однією з найважливіших складових життя її самої та Девіда. Вони давно живуть разом, а в марафонах пліч–о–пліч беруть участь уже десять років. Тож і поєднати долі вирішили під час чергового забігу.

Тож до фінішу Аманда й Девід прийшли вже в статусі законного подружжя, після чого відправилися в закусочну підкріпити сили, а потім влаштували невелику вечірку для найближчих друзів і родичів у рідному Сан–Антоніо.

Самійло КІШКА

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Англієць Том Клер подолав шлях від Лондона до Норіджа, танцюючи. Водій авто, що доставляє піцу, був вбраний у костюм героя легенди про Робін Гуда і виконував жартівливий народний танець усю дорогу — а це 193 км. Фінішував він позавчора ввечері. Таким чином 33–річний оригінал повторив рекорд актора–коміка Вільяма Кемпа, який «протанцював» від Лондона до Норіджа ще в 1600 році. Клер не лише популяризував народний танець, а й збирав гроші на благодійність.