Відьма? Мама!

24.02.2011
Відьма? Мама!

Для більшості шанувальників телесеріалу «Всі жінки — відьми» (або «Зачакловані», якщо в буквальному перекладі з англійської) найулюбленішою героїнею була Фібі, яку зіграла красуня Алісса Мілано. На жаль, останнім часом новини про актрису з’являються рідко. Хоча Алісса не припиняє зніматися, і не лише в серіалах, а й у «великому» кіно. Цього року вийде щонайменше два фільми за її участю — «Безшлюбний тиждень» та «Вечір перед Новим роком». А потім Мілано, очевидно, на деякий час доведеться залишити знімальний майданчик. Адже вона чекає первістка!

«Так, це правда. І ми просто неймовірно щасливі. Дякую за ваші теплі побажання і любов!» — написала 38–річна актриса й відома блогерка у своєму «Твіттері». Перед тим у пресі з’явилися чутки про її вагітність, які згодом офіційно підтвердив і речник зірки.

Заради довгоочікуваного малюка Алісса готова принаймні на якийсь час пожертвувати кар’єрою і всю свою увагу приділити сім’ї. Це буде перша дитина і для неї, і для її 32–річного чоловіка. За голлівудського агента Девіда Бульярі Мілано вийшла заміж у серпні 2009–го після трьох років романтичних стосунків. Ще раніше актриса була одружена з композитором Сінджаном Тейтом.