Його «Тринадцята» минула

11.02.2011
Його «Тринадцята» минула

Зірка телесеріалу «Доктор Хаус» Олівія Уайльд, яку журнал Maxim позаминулого року назвав найсексуальнішою жінкою планети, тепер стала ще й жінкою вільною. Актриса, відома за роллю інтерна Ремі на прізвисько «Тринадцять», розійшлася з чоловіком — режисером, продюсером і музикантом Тао Русполі. Щоправда, офіційно подружжя поки що залишається у шлюбі, але ось–ось подасть документи на розлучення. Як повідомляє журнал «Піпл», останнім часом 26–річна Олівія та 35–річний Тао жили окремо — «відпочивали одне від одного», випробовували на міцність свої охололі стосунки. І зрештою дійшли взаємного висновку, що надалі йтимуть кожне своєю дорогою.

Зі справжнім італійським принцом, спадкоємцем аристократичного роду Русполі, Олівія Кокберн (таким є справжнє прізвище Уайльд) познайомилася 2003 року. Інтелігентний та освічений юнак одразу полонив серце 18–річної красуні, і в червні того ж року вони з Тао побралися. Згодом актриса неодноразово наголошувала, що неймовірно щаслива з чоловіком.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Цими днями розбіглася ще одна зіркова парочка. Йдеться про британських акторів Сієнну Міллер та Джуда Лоу. П’ять років тому вони вже розставалися після бурхливого роману (заради Сієнни Джуд покинув дружину та трьох дітей, але потім зрадив нову кохану з їхньою нянькою). А кілька місяців тому почуття спалахнули по–новій. Пара навіть придбала за 6 млн. доларів розкішний будинок у Лондоні, тож усе нібито йшло до весілля. Втім цього разу розрив, кажуть, остаточний — Міллер із Лоу вирішили «залишитися тільки друзями».