ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Приходить американський шпигун на Луб’янку:

— Я шпигун, хочу здатися.

— Чий шпигун?

— Американський.

— Тоді вам у п’яту кімнату.

— Зброя є?

— Так.

— Тоді в сьому.

— А засоби зв’язку?

— Є.

— Тоді в двадцяту.

— А завдання маєте?

— Маю.

— Ну тоді йдіть і виконуйте! Не заважайте працювати!

Гарна дівка, коли засватана

Гарна дівка, коли засватана

Один із західних весільних журналів провів опитування серед читачів, з’ясовуючи, кого зі знаменитостей ті хотіли б бачити своєю нареченою (або нареченим). Виявилося, що більшість опитаних хотіли б стати на рушничок з актрисою Наталі Портман. Дарма, що вона нещодавно заручилася і оголосила про свою вагітність. Також до першої п’ятірки найбажаніших наречених увійшли Меган Фокс, Кеті Перрі, Кейт Мосс, Жизель Бюндхен. Що цікаво — усі вони заміжні!

Єва при надії

Єва при надії

Досягнувши на подіумі всього, про що тільки може мріяти модель, зірка подіуму Єва Герцигова вирішила присвятити себе материнству. Перший крок до справжнього жіночого щастя чеська модель зробила в 2007 році, коли народила сина. А тепер сексапільна білявка готується вдруге стати матір’ю. Зараз вона перебуває на останніх термінах вагітності, тож поповнення в родині очікують уже навесні.

Над прірвою у горах

Над прірвою у горах

Небезпечну «прогулянку» в горах здійснив швейцарець Фредді Нок. Він пройшов по дроту, яким курсує фунікулер, на висоті близько трьох кілометрів, повідомляє «Лєнта.ру». Ніякої страховки при цьому 46–річний акробат не мав. Але про всяк випадок за його небезпечним переходом iз вертольота спостерігали рятувальники.

Всі статті рубрики