Вона ще й співає

01.02.2011
Вона ще й співає

Брітні Спірз.

Співачка Брітні Спірз, ім’я якої останнім часом більше пов’язане з усілякими скандалами і плітками, ніж iз творчістю, нарешті потішить своїх прихильників новими піснями. Реліз нового, сьомого за рахунком, альбому артистки заплановано на 15 березня. Менеджер співачки Адам Лебер повідомив, що з нагоди виходу диска Брітні взяла участь у фотосесії. «Знімки вийшли вражаючі, найближчим часом ви зможете їх побачити. Вони повністю відповідають неймовірному альбому Спірз. Майте лише трохи терпіння», — нахвалював в ефірі МTV новий продукт Адам Лебер.

Нещодавно Брітні зняла й кліп на одну з композицій із нового диска. До речі, пісня Hold It Against Me припала до вподоби слухачам — танцювальна композиція одразу стала хітом і посідає верхні сходинки багатьох музичних чартів. Інтриги додали й слова Глейда Келлі — автора пісень із нового альбому, який сказав, що новий продукт від Спірз буде більше схожий на її ранню творчість, яка була значно вдалішою, ніж останні альбоми поп–виконавиці.

До речі, навесні вийде друком також біографічний комікс, створений на основі реального життя співачки. В ньому буде викладено весь життєвий шлях американської зірки — від участі в дитячому шоу Mickey Mouse Club і до сьогоднi.