Пенелопа дочекалася

28.01.2011
Пенелопа дочекалася

Пенелопа Крус.

Схоже, лелека надовго прописався на пагорбах «фабрики мрій». Адже повідомлення про поповнення в голлівудських зіркових родинах надходять мало не щотижня. І ось чергова приємна новина: 36–річна Пенелопа Крус народила первістка. Пологи пройшли в лос–анджелеській клініці Cedars Sinai, де традиційно з’являються на світ діти знаменитостей. Здебільшого тут народжували відомі і багаті матусі, наприклад Брітні Спірз, подруга Романа Абрамовича Дарія Жукова.

Із нагоди появи в родині нового члена сім’ї в Лос–Анджелес спеціально прилетіли мати актриси Енкарна, сестра Моніка і брат Едуардо Крус, пише іспанське видання «Ель Mундо». Від преси пара ревниво оберігає будь–які подробиці про поповнення в сім’ї. Зокрема, тільки у четвер стало відомо, що Пенелопа народила хлопчика. Але, як назвали малюка, не повідомляється. «Ми цінуємо свою приватність. Нам важко з’являтися на публіці, навіть незважаючи на те, що ми звикли до того, що перебуваємо під прискіпливою увагою в Іспанії. Для Пенелопи — це ще важче», — каже чоловік актриси Хав’єр Бардем.

До речі, для нього у вівторок звістка про народження сина була не першою радісною новиною. Саме в цей день 41–річний Хав’єр дізнався, що його номіновано на «Оскар».