День народження з сюрпризом

26.01.2011
День народження з сюрпризом

Емма Бантон.

Майже 12 років життя під одним дахом, спільний син і друга дитина на підході — цілком достатній набір для того, аби одружитися. Так вирішив і цивільний чоловік колишньої «Бейбі Спайс», а нині сольної співачки Емми Бантон, 32–річний екс–соліст рок–гурту Damage Джейд Джонс. І нарешті зробив коханій пропозицію стати його офіційною дружиною. Такі жадані для більшості жінок слова Емма почула 21 січня — в день свого 35–річчя.

«На цей раз у мене був найкращий день народження!» — написала задоволена зірка у своєму «Твіттері», виставивши фотографію з презентованою нареченим діамантовою обручкою на безіменному пальці. «Йохо! Я заручена! Кохаю тебе, Джейде. Я дуже щаслива жінка!» — тішилася Емма, ділячись своєю радістю з користувачами всесвітньої мережі. Хоча найпершими новину дізналися все–таки не вони, а учасники зйомки чергового епізоду британського шоу «Танці на льоду», де Бантон є однією з членів журі.

Про дату майбутнього весілля пара поки що не повідомляє — можливо, вони й самі її ще поки не визначили. Але якщо «перчинка» й рокер хочуть стати батьками до народження другої дитини, то затягувати з цією справою не варто — Емма має народити в травні. Нагадаємо, пара вже виховує сина Бо Лі, якому три з половиною роки.