Майлі замість Ханни

21.01.2011
Майлі замість Ханни

У житті кумира американських (і не лише) підлітків, актриси і співачки Майлі Сайрус настав новий етап. Майлі остаточно розпрощалася з серіалом «Ханна Монтана», який зробив її суперзіркою, і нарешті зможе «подорослішати». Днями на каналі «Дісней» показали останню серію цього підліткового «мила», яке з часу прем’єри в березні 2006–го стало культовим для глядачів від 6 до 16 років. П’ять років американські діти не відлипали від телеекранів, стежачи за долею звичайної школярки Майлі Сміт, яка щовечора перетворювалася на поп–зірку Ханну Монтану. Кожну серію дивилося щонайменше п’ять мільйонів телеглядачів, а фінальний епізод зібрав аудиторію в майже 6,5 мільйона.

Попри те, що серіал завершився, його творці сподіваються ще довго отримувати з «Монтани» дивіденди — продаж сувенірної продукції приносить їм шалені прибутки. І можна не сумніватися, що найближчим часом попит не спаде, адже чимало дівчаток–тінейджерів не мислять свого життя без Майлі в образі Ханни — сплять у піжамах із її зображенням, ведуть щоденники в зошитах із портретом тощо.

Сама Сайрус також зріднилася із серіальним образом. Вона самотужки написала частину пісень для своєї героїні, влаштувала концертний тур під її іменем і навіть знялася в повнометражному фільмі «Ханна Монтана», що вийшов у прокат 2009 року. Але й без Ханни 18–річній співачці–акторці роботи не бракує. Зараз вона активно записує нові альбоми та знімається в кіно, оскільки після успіху серіалу пропозицій від режисерів вистачає.