Одна вагітність — четверо дітей

20.01.2011
Одна вагітність — четверо дітей

До когорти голлівудських зірок, які на зламі 2010–2011 стали мамами, долучилася й Ніколь Кідман. Виявляється, ще 28 грудня в 43–річної актриси та її чоловіка, кантрі–музиканта Кіта Урбана, народилася донька. Причому ця новина стала несподіванкою навіть для багатьох близьких друзів подружжя. Адже вагітною Ніколь ніхто не бачив!

Утім нічого дивного в цьому немає. Цього разу Нiколь iз Кітом звернулися до послуг сурогатної матері. Саме анонiмна жінка народила в лікарні міста Нешвілл, де зараз переважно мешкає акторсько–співоча пара, здорову дівчинку. Кідман із Урбаном, які є біологічними батьками дитини, назвали її Фейт Маргарет.

«Наша сім’я неймовірно щаслива з того, що здобула такий дарунок в особі маленької Фейт. У нас немає слів, щоб висловити вдячність усім, хто нам допомагав у цьому, особливо нашій сурогатній мамі», — йдеться в заяві, поширеній зірковими батьками.

Нагадаємо, подружжя вже виховує одну біологічну дочку — Санді Роуз, яка з’явилася на світ 2008 року. Тоді, до речі, ходили чутки, що Ніколь також не народжувала її сама — мовляв, для видимості вагітності носила накладний живіт, а насправді дитині дала життя сурогатна матір. Такі припущення з’явилися через те, що раніше Кідман ніяк не могла завагітніти й виносити дитину.

У першому шлюбі з Томом Крузом пара всиновила хлопчика й дівчинку. Тепер прийомні діти Ніколь Ізабель та Коннор живуть із батьком.