Та, що розмовляє з привидами

19.01.2011
Та, що розмовляє з привидами

Зірка фільму «Серцеїдки» Дженніфер Лав Х’юїтт останнім часом не може похвалитися вдалими ролями. Знімається 31–річна актриса переважно в телевізійних стрічках та серіалах, і хоча «мильна опера» «Та, що розмовляє з привидами», у США та Австралії користується шаленою популярністю, амбітній уродженці Техасу цього мало. Тому й вирішила Джен спробувати себе в іншій іпостасі — режисерки.

Власне, це вже не перший її відхід від кінокар’єри: час від часу Х’юїтт займається ще й співами, і навіть випустила чотири повноцінних альбоми. Які, щоправда, користуються значно більшою популярністю в Японії, ніж на батьківщині виконавиці. Можливо, з кіно Дженніфер пощастить більше.

Як повідомляє сайт Contactmusic.com, дебютна робота молодої режисерки називатиметься «Зачекай, доки прийде Хелен». В основу сценарію покладено однойменний бестселер американської письменниці Мері Даунінг Хан. Головні герої роману — діти Моллі та Майкл, які разом зі своєю мамою, її новим чоловіком та звідною сестрою Гізер переїздять жити за місто. Там виявляється, що семирічна Гізер, яка бачила, як у пожежі загинула її мати, спілкується з привидом дівчини. Потойбічна гостя небезпечна — вона прагне, аби нова подруга залишилася з нею назавжди. Моллі та Майкл намагаються врятувати сестру, хоча ніхто з дорослих їм, звісно, не вірить.

Як обіцяє Дженніфер, зйомки фільму почнуться вже влітку.