Життя в рожевому чи блакитному кольорі?

12.01.2011
Життя в рожевому чи блакитному кольорі?

Якщо кінець минулого року у світі шоу–бізнесу ознаменувався суцільними розлученнями, то початок 2011–го врівноважив цей негатив добрими новинами. Ледве не щодня зіркова тусовка дізнається про чиїсь заручини або вагітність. Не встигла жовта преса досхочу обговорити повідомлення про потенційне поповнення в багатодітному сімействі Девіда й Вікторії Бекхемів, як наспіла чергова радісна звістка: цього року стане мамою і французька «оскароносиця» Маріон Котійяр.

Про свій «цікавий стан» журналістам повідомила сама актриса. І для 35–річної Маріон, і для її 37–річного бойфренда, актора й режисера Гійома Кане, майбутній малюк буде первістком. Кане раніше був у шлюбі із зіркою фільму «Троя» Дайяною Крюгер (Єленою Прекрасною), але дітей у них не було. А Маріон іще ніколи й заміж не виходила, оскільки понад усе ставила роботу в кіно. Нагадаємо, серед найвідоміших ролей актриси – подружка головного героя у фільмах «Таксі», мстива повія у «Довгих заручинах» та Едіт Піаф у стрічці «Життя в рожевому кольорі», який і приніс Котійяр «Оскара» 2008 року.

Із Гійомом вони знайомі давно, у 2003–му навіть зіграли разом у романтичній комедії «Закохайся в мене, якщо наважишся». Але закохатися по–справжньому наважилися лише у 2007 році, коли вирішили жити разом. А заручитися не встигли й досі.