Знову сам удома

06.01.2011
Знову сам удома

Цими днями по телевізору обов’язково показують фільм «Сам удома», який iз часу виходу 1990 року став однією з найулюбленіших різдвяних комедій для глядачів в усьому світі. А тим часом Макалею Калкіну, який запам’ятався нам десятирічним хлопчиком Кевіном у цьому фільмі та його продовженні «Сам удома–2», вже 30 років. І початок 2011–го став для нього не надто щасливим — актор розійшовся зі своєю давньою подругою, голлівудською зіркою єврейсько–українського походження Мілою Куніс. У цивільному шлюбі вони прожили більше восьми років. Але останнім часом почали віддалятися одне від одного. Кар’єра 27–річної Міли після виходу на екрани фільмів «Макс Пейн» і «Книга Ілая» стрімко пішла вгору, а новий фільм Дарена Аронофськи «Чорний лебідь» зробив її справжньою зіркою. Натомість Макалей, відтоді як виріс, ніяк не може себе знайти — у кіно він тепер знімається рідко, та й то в малопомітних проектах. Так і вийшло, що їхні з Мілою дороги розійшлися.

Як повідомив агент Куніс, пара розійшлася «за взаємною згодою й залишившись добрими друзями». Насправді вони не живуть разом уже кілька місяців, але офіційно повідомили пресі цю новину тільки після Нового року.

Для Макалея це вже не перший досвід розриву після серйозних стосунків: до зустрічі з Мілою він майже чотири роки був одружений з актрисою Рейчел Майнер, відомою за роллю секретарки видавця Чарлі в серіалі «Каліфорнікейшен».