Рокіровка Шенайї

05.01.2011

Коли три роки тому чоловік канадської кантрі–зірки Шенайї Твейн, продюсер Роберт Ландж, покинув дружину з шестирічним сином, для співачки це стало подвійним ударом. Адже після 14 років шлюбу Роберт пішов до її найкращої подруги Мері–Енн Тібо, якій Шенайя безмежно довіряла і яку вважала членом сім’ї.

Не меншим шоком ця зрада стала й для чоловіка Мері–Енн — Фредеріка. Об’єднані спільним горем, вони з Шенайєю здружилися. І, підтримуючи одне одного під час шлюборозривних процесів, виявили, що мають дуже багато спільного. Трохи згодом друзі по нещастю збагнули, що знайшли одне в одному значно більше, ніж втратили.

«Я дуже рада, що можу поділитися з вами деякими особистими новинами: я закохана! — написала нещодавно 45–річна Ейлін Реджина (таким є справжнє ім’я Шенайї) у своєму інтернет–блозі. — Фредерік Ніколя Тібо став для мене справжнім подарунком як співчутливий, щирий друг. А з плином часу з цієї надзвичайно дорогої для мене дружби розквітла дивовижна любов».

У 2011–й рік Шенайя з Фредеріком увійшли разом: як чоловік і дружина. Як повідомляє сайт журналу «Піпл», пара обвінчалася 1 січня в Пуерто–Рико. Церемонія відбувалася на березі оке­ану, а по її завершенні молодята й гості, серед яких були тільки родичі й найближчі друзі, разом заспівали гімн кохання групи «Бітлз» — All You Need Is Love («Все, що вам треба — любов»).