Третій «кристал» у паспорті

29.12.2010
Третій «кристал» у паспорті

Знаменитий Х’ю Хефнер — 84–річний засновник журналу для чоловіків «Плейбой» — оголосив про заручини із 24–річною моделлю цього видання Крісталл Харріс. У своєму блозі на сервісі «Твіттер» Хефнер повідомив, що вже подарував обранці обручку і невдовзі буде весілля.

Старий американський ловелас упродовж десятиліть перебуває в оточенні табунів спокусливих «кроличок» — модельок «Плейбоя», але при цьому наступний шлюб буде лише третім офіційним у його житті. До цього Хефнер одружувався далекого 1949 року з Мілдред Уїльямс та 1989–го — з Кімберлі Конрад. Статус одруженого чоловіка не заважав мультимільйонерові ще з 2000 року жити в особняку з сімома модельними коханками. З Кімберлі він розлучився лише на початку нинішнього року.

Із Крісталл видавець познайомився в 2008 році на вечірці з нагоди Хелловіну. Зв’язок із молодшою на 60 років білявкою мав бути лише черговою інтрижкою Хефнера з тисяч, але у квітні минулого року переріс у серйозний роман. Міс Харріс удалося досягнути того, чого прагнуть сотні інших секс–модельок, серед яких і наша Даша Астаф’єва. Спершу, у грудні 2009–го, Крісталл стала «дівчиною грудня» у «Плейбої», взяла участь у реаліті–шоу «сусідки», а тепер — «єдиною» для Х’ю.

Х’ю Хефнер заснував «Плейбой» 1953 року, а кілька років тому передав управління еротичною імперією своїй доньці. За деякими даними, зараз Хефнер близький до банкрутства, так що шлюб із розрахунку може виявитися для Крісталл невдалим.