Шкільний день Шакіри

23.12.2010
Шкільний день Шакіри

Колумбійська співачка Шакіра взяла приклад із деяких своїх колег (зокрема Мадонни) і написала дитячу книжку. Головними героями повісті «Міжнародний шкільний день» (World School Day Adventure) стали дівчинка на ім’я Дора та її друг Бутс. Ця парочка вже давно фігурує в популярному мультсеріалі на дитячому телеканалі «Нікелодеон». «Дора — справжній кумир для дітей в усьому світі. Мені дуже хотілося розповісти їм, як багато цікавого ще можна дізнатися», — каже 31–річна поп–зірка.

Головне, наголошує Шакіра, — пояснити маленьким читачам, що великі пригоди можна знайти з допомогою знань і освіти. «Міжнародний шкільний день» — лише перша книжка із майбутньої серії, яку сповнена рішучості написати співачка.

Значна частина прибутку з продажу книжки піде у фонд Шакіри «Босонога фундація», який займається, зокрема, освітою для дітей із бідних сімей країн третього світу. І це ще не все: недавно добросердна колумбійка знялася в рекламі нового шампанського Freixenet, за яку отримала 660 тисяч доларів. Усі ці кошти також підуть на благодійність: будівництво двох шкіл у зруйнованому землетрусом Гаїті та однієї — в рідній для Шакіри Колумбії.