«Буде йому ще гірше»...

«Буде йому ще гірше»...

Учора лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко знову викликали на допит до Головного слідчого управління ГПУ на 14.00. Допит відбувся в рамках порушеної на минулому тижні справи, за фактом нецільового використання коштів, одержаних Україною в рамках Кіотського протоколу. Нагадаємо, що з екс–Прем’єр–міністра навіть узяли підписку про невиїзд.

Над Чорною ямою

Над Чорною ямою

Сталося це близько третьої години ночі неподалік від черкаської дамби, навпроти села Кедина Гора Золотоніського району. Оперативники карного розшуку лінійного відділу міліції річкового порту Черкаси — майор Олег Пшоно та старший лейтенант Сергій Толстолицький вийшли в Кременчуцьке водосховище, аби перевірити оперативну інформацію про «похід за рибою» бригади браконьєрів на трьох баркасах.

Не та реформа

Не та реформа

На засіданні Європейської комісії за демократію через право (Венеціанської комісії), що відбулося днями, таки прозвучала оцінка рішення Конституційного Суду України щодо скасування політичної реформи 2004 року. Відтак авторитетні правники радять Україні провести нову конституційну реформу. За словами секретаря комісії Томаса Маркерта, «нинішня Конституція має багато проблем, включаючи занадто великі повноваження Президента України». Крім цього, конституційну реформу мав би здійснити лише парламент, а самі зміни мали б передбачати «більш чіткий механізм стримувань і противаг», а також судову реформу та зменшення повноважень Генпрокуратури.

Всі статті рубрики