Труднощі шлюбу

17.12.2010
Труднощі шлюбу

Хтозна, чому саме високосні роки вважаються нещасливими. Якщо говорити про подружні стосунки, більш невдалого року, ніж зовсім не високосний 2010–й, здається, у світі шоу–бізнесу ще не було. Тільки за останні кілька місяців розпалося з десяток зразкових союзів, і не минає й тижня, щоб у колонках світської хроніки не з’явилося оголошення про новий розрив. Не оминула ця прикра тенденція й подружжя зірки «Труднощів перекладу» Скарлетт Йоханссон та «Короля вечірок» Райана Рейнольдса. «Після довгих роздумів ми вирішили поставити крапку в наших стосунках. У любові і згоді ми уклали шлюб, так само його й закінчуємо. Ми розуміємо, що тепер нас не залишать у спокої, але нам би цього дуже хотілося», — повідомила пара у спільній заяві.

Як розповіли журналістам друзі двох зірок, напруженість у стосунках Скарлетт і Райана виникла через розбіжності в робочих графіках. Подружжя бачилося так рідко, що Йоханссон зрештою не витримала й ініціювала розлучення.

Найближчим часом 26–річна актриса й 34–річний актор планують оформити розрив офіційно. В офіційному шлюбі вони прожили трохи більше двох років.