Зірка для онуків

16.12.2010
Зірка для онуків

У житті Гвінет Пелтроу було багато визначних подій — «Оскар» за найкращу жіночу роль у фільмі 1998 року «Закоханий Шекспір», схвальні оцінки критиків за такі успішні проекти, як «Емма» та «Обережно, двері зачиняються», одруження зі знаменитим вокалістом гурту «Колдплей» Крісом Мартіном, народження двох чудових дітей. І тільки зірки на голлівудській Алеї слави, виявляється, досі не було. Але тепер цю несправедливість усунуто: позавчора 38–річна білявка отримала свою відзнаку під номером 2427, яка розмістилася просто навпроти лос–анджелеського Музею мадам Тюссо.

«Я дуже щаслива й намагаюся не заплакати, — зізналася Гвінет. — Для мене це така честь — отримати зірку! Адже я родом із Лос–Анджелеса, це місто — частина моєї душі. І думка про те, що мої онуки коли–небудь прийдуть сюди й побачать ім’я бабусі на тротуарі, просто вражає».

Єдине, що трохи зіпсувало Гвінет настрій, — відсутність на радісній події коханого чоловіка. Кріс Мартін не зміг супроводжувати дружину через напружений графік, тому компанію їй склав «екранний чоловік» — партнер по фільму «Любов мене не зрадить» Тім Макгроув.