Четвертий розмір — це ще мало!

14.12.2010
Четвертий розмір — це ще мало!

Даремно голландська топ–модель Лара Стоун бідкалася, що її вважають товстункою. Мовляв, на тлі худющих колег, які всі, як на підбір, можуть похвалитися нульовим розміром одягу, вона зі своїм четвертим (за нашими мірками — 38–м)— просто гіпопотам у табуні газелей. «Дизайнерський одяг на мене часто замалий, тому доводиться або розпорювати, або відмовлятися від участі у зйомках, — скаржилася дівчина, параметри якої при зрості 178 см становлять 86–62–89. — Я себе не відчуваю товстою, але, здається, інші думають інакше». Мабуть, тому Лара так полюбляє зніматися без одягу. Тоді її «вада» перетворюється на перевагу, бо, на відміну від манекенниць типу «скелет», дивитися на жіночну фігуру — одне задоволення.

Схоже, такої думки дотримуються і члени журі престижної модної премії «Брітіш фешн». Саме Стоун вони віддали нагороду в головній для манекенниць номінації — «Модель року».

Минулий рік для голландки і справді видався вдалим: вона стала новим «обличчям» бренду «Луї Віттон» замість Мадонни, підписала контракт на рекламу парфумів DKNY Be Delicious, виграла суд у французького видання журналу «Плейбой», яке без дозволу опублікувало її надто відверті знімки, і знялася для знаменитого календаря «Піреллі», позуючи самому Карлові Лагерфельду.

В інших номінаціях «Брітіш фешн евордз» нагороди дісталися телеведучій Алексі Чанг як «Іконі стилю», креативному директору дому «Селін» Фібі Філо як «Дизайнеру року» та Наомі Кемпбелл — «Особливе визнання».