Розмалюйте мене на користь голодних!

09.12.2010

Канадець Патрік Вейянкур оголосив про намір потрапити до Книги рекордів Гіннесса, нанісши на своє тіло 100 тисяч татуювань. Причому це будуть інтернет–адреси різних компаній і людей, які пристануть на пропозицію 29–річного оригінала та перерахують певну суму коштів через систему PayPal. Можна було б подумати, що таким чином мешканець Квебеку вирішив добре нажитися. Далебі! Отримані кошти монреалець обіцяє переказати на благодійність.

«Я прокинувся одного ранку і відчув, що приймаю цей виклик. Хочу встановити новий світовий рекорд за кількістю тату, але насамперед прагну допомогти людям. І для цього я обрав ось такий спосіб», — цитує Вейянкура сайт Cnews.Canoe.ca. Кінцева адреса призначення пожертв — «CARE Канада», гуманітарна організація, яка фінансує проекти у справі боротьби з бідністю по всьому світу.

Як зазначає Вейянкур, адреси профілів різних користувачів у мережах Twitter і Facebook теж можуть знайти місце на його шкірі. Крім іншого, він шукає «головного спонсора» — для такого логотипу передбачено чимале місце на спині та головний банер на Патріковому сайті Back2thelight.com.

Вартість тату–реклами — від 10 до 35 доларів. Замовлення можна залишати на згаданому сайті. Кілька десятків пропозицій уже є. Патрік обіцяє почати розмальовувати своє тіло з Нового року, а завершити справу — ще до літа.