Дівчина на мільярд доларів

09.12.2010
Дівчина на мільярд доларів

Джессіка Сімпсон, можливо, не найуспішніша співачка й актриса Америки, але публіка її дуже любить — не за голос чи гру, а за простоту й щирість. І саме тому, мабуть, охоче розкуповує колекції одягу від своєї улюблениці. Виявляється, на цій справі Джессіка за минулий рік заробила... 750 мільйонів доларів! Більше того, за оцінками експертів, це зовсім не межа, і не виключено, що 2011–й принесе Сімпсон цілий мільярд.

Спробувати себе в ролі дизайнера одягу або хоча б аксесуарів — це для зірок шоу–бізнесу вже неодмінний атрибут зіркового статусу. Проте не для всіх (а точніше, для абсолютної меншості) цей бізнес виявляється вдалим. Джессіка Сімпсон із модною течією вгадала. Одяг під її маркою — це просте й зручне вбрання «дівчини з вулиці». Такої, якою є сама актриса. Нагадаємо, вона випускає одразу кілька ліній одягу (просто молодіжного і джинсового), аксесуари — від клатчів до валіз — та парфуми.

Сама знаменитість на свою дизайнерську успішність реагує скромно — мовляв, «насамперед я співачка, але приємно, звісно». Зараз Джесс найбільше переймається сво­їм особистим життям: вона недавно заручилася з Еріком Джонсоном і вже обдумує, яку весільну сукню вибрати. Хоча що тут думати — з такими талантами цілком можна пошити шлюбне вбрання самотужки!