«Експеримент на собі»

«Експеримент на собі»

Наступного ранку після публікації в «УМ» про послідовну діяльність влади задля звільнення з роботи директора Сумського обласного державного архіву Геннадія Іванущенка його таки звільнили.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Росла собі ялиночка, і кодекс з нею ріс

Росла собі ялиночка, і кодекс з нею ріс

У ніч на п’ятницю працівники комунальних служб під прикриттям сотень і сотень міліціонерів демонтували наметовий табір у центрі Києва. Кількість правоохоронців, які брали участь в операції, — і звичайних міліціянтів, і «Беркутів» в обладунку, і в «цивільному» пiд бутафорськими жилетами комунальних працiвникiв — у багато разів перевищувала число людей, що морозної ночі залишилися на майдані Незалежності. Міністерство внутрішніх справ вирішило провести акцію з «помпою», граючи м’язами перед власним народом і, мабуть, вихваляючись перед керівництвом.

Президенту Віктору Януковичу, який тиждень тому сам відвідував намет на Майдані (і, виходить, теж порушував заборону суду на проведення акції), сподобалась операція міліціянтів: він назвав її «демократичною». Хоча в роки, коли Янукович і його Партія регіонів перебували в опозиції, «сині» табори по півроку стояли в центрі Києва — і ніхто їх не розганяв: оце справді було демократично.

Тепер влада пояснила свої дії «підготовкою до новорічних свят». Учора в центрі Києва, неподалік від місця, де стояв табір, почали монтувати новорічну ялинку.

Всі статті рубрики