Надійність і чесність

02.12.2010

Репутація Райффайзен Банку Аваль знову отримала найвищу оцінку у межах регулярного дослідження іміджу найбільших українських банків, яке компанія GfK Ukraine здійснила у вересні 2010 року.

Загальна оцінка репутації Райффайзен Банку Аваль становить 3,95 бала (шкала оцінки дослідження — від 1 до 5), залишаючись незмінною з початку 2010 року. Лідерство за цим показником банк зберігає впродовж останніх декількох років.

Найбільш важливими факторами, які впливають на вибір послуг саме Райффайзен Банку Аваль, опитані респонденти назвали його надійність та чесність, зручне розташування відділень, ввічливий і привітний персонал.

«Попри складнощі процесу інтеграції нашого банку в структуру міжнародної фінансової групи Райффайзен, масштабну реструктуризацію структури інформаційних технологій і кризові явища в фінансовому секторі, нам вдалося залишитися банком №1 в Україні з точки зору репутації», — зазначив голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук. Ми завдячуємо цьому, насамперед, співробітникам наших відділень, чия готовність допомогти клієнтам дозволяє банку бути кращим серед інших», — додав банкір.

У межах зазначеного дослідження GfK Ukraine опитала 1000 респондентів у віці від 16 років. Вибірка є репрезентативною для населення України за статтю, віком, регіоном проживання та розміром населеного пункту.

GfK Ukraine — найбільша компанія з маркетингових та соціальних досліджень в Україні. GfK Ukraine входить до міжнародної дослідницької мережі GfK Group — однієї з найбільших за розмірами дослідницької групи у світі.