«Не винна я, вони самі роздягли!»

02.12.2010
«Не винна я, вони самі роздягли!»

Російська супермодель і за сумісництвом подружка нападника мадридського «Реала» Кріштіано Роналдо Ірина Шейк подає до суду на іспанське видання журналу GQ. Манекенниця була шокована, побачивши грудневий номер зі своїми знімками в «костюмі Єви». Адже насправді, як запевняє Ірина, вона позувала у спідній білизні! За словами 24–річної красуні, у контракті з журналом не було й слова про те, що її знімки можуть за допомогою «фотошопу» перетворити в «ню». Зате чітко написано, що перед публікацією редакція має узгодити фото з моделлю. А цього зроблено не було. Незрозуміло інше: якщо Ірина хотіла, щоб знімки прислали їй на узгодження, то чому дочекалася зі своїми претензіями аж до виходу журналу?

«Можливо, Ірину зачепило те, що на обкладинці ми назвали її дівчиною Роналдо, а вона просила цього не робити, — припускає редактор GQ Фернандес де Ангуло. — Але як ми могли про це не згадати, якщо вона тільки тому й з’явилася на обкладинці, що є подругою знаменитого футболіста!»

І справді, хоча завдяки своїм природним даним Ірина Шайхлісламова і раніше користувалася популярністю як модель для показу жіночої білизни та купальників, її помітили тільки після роману з Кріштіано. Парочка познайомилася близько півроку тому, і португалець, кажуть, чи не вперше по–справж­ньому закохався. А Шейк тепер ледве встигає підписувати контракти з найвідомішими брендами.