«Гірко» 85 разів

01.12.2010

Одруження — одна з найважливіших подій у житті кожної людини. Якщо підійти до справи прагматично, то шлюбна церемонія може бути ще й прибутковою: для цього варто скоротити видатки на весілля і зробити акцент на подарунках гостей. За інформацією українських діаспорян в Австралії, схожим чином діяла одна українська співачка–депутатка, яка святкувала своє друге заміжжя почергово в кількох містах Зеленого континенту. А ось британці Марк і Деніз Даффілд–Томаси не уподібнювалися до Остапа Бендера, але примудрилися одружитися аж 85 разів за півроку!

Як пише газета «Дейлі міррор», молодята поєднали приємне з корисним і стали знаменитими: за шість місяців побували в багатьох куточках світу, зокрема і в екзотичних країнах, та потрапили до Книги рекордів Гіннесса як найбільш «одружувана» пара.

Даффілд–Томаси побралися ще у 2008–му, а в цьому році отримали можливість встановити світовий рекорд, коли їх найняла на роботу компанія, що займається організацією весільних подорожей. Кандидатів на звання «шлюбних тестерів» обирали з–поміж 30 тисяч претендентів. Обов’язки Марка і Деніз полягали в тому, щоб їздити по світу, в різних місцях ставати на шлюбний рушник, а потім надавати роботодавцям звіт про церемонії. До приємного обов’язку закохані приступили у травні в Нью–Йорку.

За словами чоловіка й жінки, найбільш романтичним весіллям для них стала церемонія на курорті в Занзібарі, а найбільш незвичайним — в Ірландії, де довелося вінчатися в кімнаті при температурі мінус 43 градуси за Цельсієм. Даффілд–Томаси відвідали також Австралію, Таїланд, Маврикій, Індонезію, Йорданію та інші країни, після чого повернулися до звичного життя і попередніх професій.