ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олена Цигиця: Новому поколінню збірниць бракує патріотизму

Олена Цигиця: Новому поколінню збірниць бракує патріотизму

Таких, як Олена Цигиця, називають «спортивними довгожителями» і «фанатами своєї справи». Вихованка криворізького гандболу, незважаючи на травми та серйозні операції, провела на майданчику більш як 16 років. Любов до гандболу одного разу навіть змусила Цигицю дістати з шафи вже заховані кросівки й форму, щоб здобути черговий чемпіонський титул. Проте в житті жінок–спортсменок рано чи пізно з’являються речі, важливіші, ніж спорт. Саме про них та інші цікаві моменти зі своєї спортивної кар’єри титулована гандболістка розповіла «Україні молодій». А заодно й оцінила нинішній стан вітчизняного гандболу. До нього Олена небайдужа хоча б тому, що чоловік, Валерій Войналович, — тренер криворізької «Спарти», чемпіона України.

Морока «Локо»

Морока «Локо»

Навряд чи хтось заперечить факт, що столиця вітчизняного чоловічого гандболу розташовується в Харкові. Місцевий «Локомотив» уже тривалий час утримує чемпіонську корону, не в останню чергу завдячуючи стабільній і серйозній фінансовій підтримці «Укрзалізниці». Як головне волейбольне місто країни, Харків може похвалитися сучасним Палацом спорту, збудованим у 2004 році за кошти транспортного відомства. Позавчора під дахом цієї п’ятитисячної арени одразу дві українські команди приймали суперників з–за кордону. Чемпіону країни — учаснику Кубка ЄКВ — у повторному матчі з чеською командою DHL належало закріпити гостьовий успіх недільної давнини. А от срібному призеру, «Кримсоді», чий зал у Красноперекопську не відповідає міжнародним нормам, на арені свого головного «внутрішнього» конкурента належало реваншуватися за поразку в першій дуелі російському клубу «Газпром–Югра» в рамках Кубку виклику.

Дострокове вирішення проблем

Дострокове вирішення проблем

У чотирьох квартетах Суперліги, які свої матчі грали позавчора ввечері, за тур до завершення групового етапу вакантним залишилося всього одне місце у «плей–оф». Найімовірніше, вперше в історії його займе «Копенгаген», навіть попри поразку в Казані. При цьому чемпіону Данії, швидше за все, через два тижні навіть не доведеться стрибати вище голови (хоча імовірний виграш удома в невиразного «Панатинаїкоса» до таких звершень і не віднесеш). Достатньо просто почекати, як «Барселона» розправиться з казанським «Рубіном». Бо ще в одну звитягу команди з Татарстану на «Камп Ноу» повірити важко.

Всі статті рубрики