Купи, продай, лежи і засмагай

19.11.2010
Купи, продай, лежи і засмагай

Топмодель Міранда Керр минулого тижня не брала участі у показі білизни «Вікторіяз сікрет» — головній події року в її фірмі, але може легко компенсувати фінансову «пробоїну». Для цього потрібно, щоб хтось купив квартиру вагітної манекенниці у НьюЙорку.

Ці розкішні апартаменти розташовані на 10му поверсі будівлі «Джейд» у центрі Міста Великого Яблука. У помешканні величезні вікна, велика вітальня, два балкони. Поруч — двоповерхова тераса, де для сусідів облаштовано фітнесзал, басейн і лаундж у марокканському стилі. Ріелтори оцінили житло в 1,395 млн. доларів, при тому що 2006 року австралійська манекенниця купувала його за 1,1 млн. Тобто «навар» може становити майже триста тисяч «зелених».

Міранда не раз розповідала в інтерв’ю, що мріє «валятися на сонці в гамаку біля свого будинку». Так вона й робить зараз на іншому кінці Америки — у ЛосАнджелесі, в маєтку чоловіка, актора Орландо Блума. Саме в Каліфорнії 27річна краля проводить більшість часу в очікуванні первістка. «Моє життя — це сім’я. У мене прекрасна кар’єра, але це не моє життя. Я не відчуваю завзяття, щоб повернутися до роботи», — каже австралійка.

У НьюЙорку залишиться інша квартира — що належить Орландо.