Любов із Вірою

16.11.2010
Любов із Вірою

Хоч Віра Фарміга і не здобула цього року «Оскара», на який її номінували за роль другого плану у фільмі «Вище неба», нагорода їй усе ж дісталася. І значно краща, ніж «золотий чоловічок»: днями акторка народила доньку. Виходить, на «оскарівську» церемонію на початку березня вона прийшла вже вагітною.

Попри те, що маля з’явилося на світ на кілька днів пізніше від очікуваного, дівчинка цілком здорова й почувається добре. Назвали її Джитта Любов. Нагадаємо, батьки Фарміги — емігранти з України, і до шести років Віра, яку виховували в українських традиціях, узагалі не говорила англійською.

Разом із чоловіком, музикантом, актором і продюсером Ренном Хоукі, 37–річна Віра вже виховує сина Фінна. Він з’явився на світ 15 січня минулого року. Про стать другої дитини подружжя вирішило заздалегідь не дізнаватися — мовляв, хай буде сюрпризом.

До Хоукі Фарміга була одружена з французьким актором Себастьяном Роше, але 2005–го, після восьми років шлюбу, вони розійшлися. Причому близько року Віра зустрічалася з Ренном, офіційно ще будучи заміжньою за Роше.