Янголи полетіли

13.11.2010
Янголи полетіли

Модне шоу від бренду «Вікторіяз сікрет» — чи не найвідомішого у світі виробника жіночої білизни — це одна з найочікуваніших подій у світі моди. Ще б пак, адже для показу своєї продукції «ВС» відбирає лише найкращих і найдорожчих манекен­ниць, а саме шоу завжди вирізняється яскравими спецефектами й оригінальною постановкою. Цього разу у НьюЙорку, окрім традиційних «янгольських» образів (із крилами не лише з лебединого, а й павичевого та фазанячого пір’я), моделі постали у ролі відважних войовниць, тендітних дівчатокскром­ниць і атлеток.

На жаль, у показі не брали участь такі популярні кралі, як голландка Даутцен Крус та австралійка Міранда Керр — обидва «янголи» вагітні, тому вимушено взяли відпустку. Уперше не вийшла на сцену ні як модель, ні в іпостасі ведучої ветеранка «ВС» Хайді Клум — нагадаємо, 37річна німкеня вирішила вийти на пенсію і присвятити всю себе сім’ї. Але й без них красунь на подіумі вистачало: бразилійки Адріана Ліма, Ізабелі Фонтана та Алессандра Амбросіо, американка Шанель Іман, чешка Кароліна Куркова, британка Розі Хантінгтон­Уайтлі, білоруска Марина Лінчук та багато інших дівчат, від самого погляду на яких у чоловіків завмирає серце, продемонстрували зразки елітної білизни.

Особливим сюрпризом для публіки став виступ поп­зірки Кеті Перрі, яка анітрохи не вибивалася із загального модельного ряду: з ідеальною фігурою, вся в пір’ї й сексуальному наряді співачка достойно вписалася в лави «янголів» «Вікторіяз сікрет».