Грим серед ясного неба

11.11.2010

Британка Кірсті Стенвей — відомий художник по гриму, вона працювала в багатьох відомих кіно– й телепроектах, зокрема, гримувала героїв стрічок «Сонна лощина» із Джонні Деппом та «Райське озеро», брала участь у створенні багаторічного британського телевізійного серіалу «Катастрофа». В останньому йдеться про відділення швидкої допомоги, тож Кірсті нерідко доводилося наносити грим, що імітує різні травми. Це вміння 36–річна жінка використала в реальному житті, щоб... довести до буцегарні власного чоловіка.

На початку цього року з’ясувалося, що він — Майкл Гвільям — зраджує дружину. Бажаючи провчити невірного, Кірсті звернулася до суду із заявою, стверджуючи, що Майкл її побив. Жінка казала, що чоловік двічі ударив її в живіт і штовхнув із такою силою, що вона вдарилася головою об одвірок. Як доказ Стенвей продемонструвала травми від побоїв — синці й ґулю. Дослухавшись до аргументів жінки, у травні суд визнав Гвільяма винним у побитті; чоловіка засудили до шести місяців ув’язнення умовно.

Однак Майклів адвокат подав апеляцію. Юрист доводив, що Кірсті імітувала травми, а природно вони виглядали завдяки навичкам, отриманим у кіновиробництві. За версією Гвільяма, дружина сама накинулася на нього з кулаками, коли дізналася про похід наліво.

І ось цього тижня відбулися повторні слухання. Як повідомляє газета «Дейлі мейл», усі обвинувачення з Гвільяма знято. Суд послався на відсутність свідків і дійсних доказів, що підтверджують слова Кірсті.