На захист «сильних» від утисків «слабких»

На захист «сильних» від утисків «слабких»

«УМ» уже повідомляла про «швейцарський матріархат»: у цій країні жінки займають усі головні державні федеральні посади та становлять більшість в уряді. Але на всяку дію має бути протидія. 30 жовтня у Швейцарії відбувся перший у світі антифеміністський з’їзд, повідомляє швейцарська інформагенція swissinfo.ch. Місце його проведення засекречене. Організатори спочатку планували провести з’їзд цілком відкрито — у комунальній залі міста Уйтікон, кантон Цюрiх, але проти такого заходу рішуче виступили активістки феміністських організацій, які вийшли на маніфестацію та обвішали стіни міста листівками iз закликом не допустити такого з’їзду. Тодi антифеміністи вирішили провести свій одноденний з’їзд таємно. Кожен зi 150 делегатів мав заплатити за участь у цьому зібранні 55 швейцарських франків, i йому разом iз чеком вручали повідомлення про місце проведення з’їзду, на який запросили i 30 журналістів для висвітлення проблем антифеміністського руху.

Міккі Маус вирушає на Багами

Міккі Маус вирушає на Багами

Минулої суботи з німецької судоверфі «Маєр Верфт» у Пепенбурзі спустили на воду найновіший круїзний корабель корпорації Уолта Діснея Disney Dream («Мрія Діснея»). Уже в морі проведуть остаточні оздоблювальні роботи та перші випробування корабля, який є найбільшим iз будь–коли збудованих у Німеччині. «Мрія Діснея» має 14 палуб і може брати на борт чотири тисячі пасажирів, яких обслуговуватиме команда iз 1458 осіб. Довжина корабля становить 340 метрів, а вантажопід’ємність — 128 тис. тонн, повідомляє портал disney.go.com. Після завершення всіх робіт у Німеччині корабель ще цього місяця відбуде спочатку до Голландії, а вже звідти — до порту прописки Канаверал, у Флориді.

Боже, і Він також?!

Боже, і Він також?!

Недільна проповідь 31 жовтня в одній iз церков Південно–Африканської Республіки мало не закінчилася бійкою, коли проповідник в кiнцi заявив пастві, що Ісус Христос був ВІЛ–інфікованим. Відомо, що християнство в Африці набирає різних форм і грішить «вольностями», не припустимими в Європі чи інших країнах iз глибокими християнськими традиціями. Але назвавши Ісуса ВІЛ–інфікованим, проповідник Ксолау Скосану перейшов усi межi, і його слова тепер коментують не лише в Африці. Однак автор інформує що блюзнірства не вбачає нічого поганого в тому, що показує християнського Бога розбещеною та розпусною особою.

Всі статті рубрики